A Marriages márka

marriages-3.jpg

Sam Marriage, a Marriages márka tulajdonosa büszkén tájékoztatott arról, hogy ő a 6. generáció, aki a családi vállalkozásban dolgozik. Kedvesen nyomott a kezembe mintákat az új termékeiből, hogy próbáljam ki a madaraimmal. Azt kell mondanom, hogy annyira finomak voltak, hogy csábító volt, hogy magam is kipróbáljam őket. A távolság a pellet és a magkeverékek között egyre kisebbnek tűnik számomra, mivel a szállítók mindkét táplálékot kínálják, és néhány keverék mindkettőt tartalmazza.

marriages-2.jpg

Mindez az eseményt szponzoráló Northern Parrots-tól kapható. Ők mutatták be a legnagyobb standot - az élvezetek bőséges tárházát. Én voltam az egyik szerencsés a sok közül, aki ott lehetett, és engem is csábított a tekercselt szizálkötelekkel megrakott asztal, mivel a köteleket a papagájok egyik legjobb gazdagító eszközének tartom. John Catchpole A Papagáj Magazin alapítója/szerkesztője a Think Parrots főszervezője szintén el volt ragadtatva a 6. rendezvény sikerétől.

marriages-1.jpg

Számára a kereskedelmi standok keveréke, az állatorvosi, a kapcsolódó tevékenységek, mint az ökoturizmus vagy a genetikai vizsgálatok, valamint a számos állatgyógyászati tevékenység jelenléte mellett a madárjótékonysági szervezetek megjelenése a nyerő képletet alkotja. Ami a nyereséget illeti, a kiállítás a magazinnak új előfizetéseket vagy a meglévő előfizetések megújítását eredményezi, valamint a korábbi számok és DVD-k értékesítését. Határozottan úgy érzi, hogy a papagáj-tulajdonosok kezdenek ráébredni a gazdagítás előnyeire. Megjegyezte, hogy egyre több résztvevő hozza magával a madarait is.