Tisztító- és fertőtlenítőszerek

Gyakori kérdés, hogy melyek azok a szerek, amikkel a papagáj környezetének megfelelő tisztasága elérhető, fenntartható? Az Avisafe Ready to Use fertőtlenítőszer egy spray, amely a legtöbb papagájberendezésen használható. Gyorsan eltávolítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és élesztőgombákat az etetőtálakból, ketrecekből, ülőkékből, gyakorlatilag mindenhonnan, ahová a madarad jár. Kellemes illatú és biológiailag lebomló. 500 ml-es flakonban kapható.

tisztitoszerek-3.jpg

Az Avisafe koncentrált fertőtlenítőszer ugyanolyan hatékony. Megsemmisíti az élesztőgombákat, vírusokat, gombákat és baktériumokat a vizes tálakon, fészekaljakon, inkubátorokon és sok más helyen. Három méretben kapható, 100ml, 500ml vagy 1l. A víztisztító tisztán tartja papagáj ivóvizét és higiénikus. Megállítja az élesztőgombák, gombák és baktériumok elszaporodását a vízben, és arról híres, hogy mindennap biztonságosan használható és rendkívül gazdaságos.

tisztitoszerek-2.jpg

A folyékony kalcium- és D3-vitamin-kiegészítő 50 ml-es, 100 ml-es, 250 ml-es, 500 ml-es és 1 literes palackban kapható. Ez a táplálékkiegészítő fontos minden papagájhoz, de különösen az afrikai szürkékhez. Hasznos a szaporodás idején, amikor a papagájok tojást termelnek, és hogy segítse őket átvészelni ezt a nehéz időszakot. Megóvja a papagáj erős csontozatát és csőrét. Feloldódik a papagáj eledelében vagy vizében is.

tisztitoszerek-1.jpg